+ Adıyamanlı Sanatçılar Sitesine Hoşgeldiniz... » (¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·.SANATÇILARIMIZ ( ULUSAL ALBÜM YAPAN ).·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯)  » Cahit Çiftçi
 cahit çiftçi çok üzgünsün arkadaş

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: cahit çiftçi çok üzgünsün arkadaş  (Okunma Sayısı 160 defa)
Nisan 25, 2009, 04:49:57 ÖS :MEHMET İMİR          
MEHMET İMİR
MEHMET İMİR
Site Kurucusu
Gelişmiş Üye
*

..Mesaj Sayısı..

..konu Sayısı..
1305
Adıyaman Sanatçılar Sitesi www.adymsanatcilar.com
« :»

MEHMET İMİR'in Imzasi

HER ŞEY SENİNLE GÜZEL.
(¯`•.(¯`•. (¯`•.(¯`•. KraLGencLiK.Org'a Hos Geldiniz .•´¯).•´¯) .•´¯).•´¯)
(¯`•.(¯`•.(¯`•. Forum Sayfamizdan Yararlanmak için Buradan Üye Olabilirsiniz .•´¯).•´¯).•´¯)
Kullanıcı adiniz: Sifreniz: Sifrenizi tekrar yazın: E-mail adresiniz:

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: cahit çiftçi çok üzgünsün arkadaş
« Posted on: Eylül 09, 2010, 05:22:20 ÖS »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: cahit çiftçi çok üzgünsün arkadaş oyunları, cahit çiftçi çok üzgünsün arkadaş programı, cahit çiftçi çok üzgünsün arkadaş oyunu indir, cahit çiftçi çok üzgünsün arkadaş program yükle, cahit çiftçi çok üzgünsün arkadaş download, cahit çiftçi çok üzgünsün arkadaş full albüm mp3 indir, cahit çiftçi çok üzgünsün arkadaş resimleri, cahit çiftçi çok üzgünsün arkadaş haber, cahit çiftçi çok üzgünsün arkadaş yükle, cahit çiftçi çok üzgünsün arkadaş videosu, cahit çiftçi çok üzgünsün arkadaş msn eklentisi, şarkı sözleri
Aralık 25, 2009, 03:44:42 ÖS :ibrahim40          
ibrahim40
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 :»

Mesaj: Ankara Eser plak bant kayıt stüdyosunda doldurulan bu şarkıları Cahit Çiftçi hocamızdan yıllardır dinliyorum.Şunda piyasada ki sanatçılara bakıyorum da Cahit hocam a hayıflanıyorum.Daha iyi yerlerde olabilrdin diye...

(¯`•.(¯`•. (¯`•.(¯`•. KraLGencLiK.Org'a Hos Geldiniz .•´¯).•´¯) .•´¯).•´¯)
(¯`•.(¯`•.(¯`•. Forum Sayfamizdan Yararlanmak için Buradan Üye Olabilirsiniz .•´¯).•´¯).•´¯)
Kullanıcı adiniz: Sifreniz: Sifrenizi tekrar yazın: E-mail adresiniz:

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Sagopa Kajmer|alemgenclik
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!